Region

‘DA LI JE NAĐEN MATEJ PERIŠ?’ Hrvatska policija čeka identifikaciju tijela izvučenog iz rijeke kod Umke

Nakon što su mediji u četvrtak objavili da je u beogradskom naselju Umka u Ulici Dan boraca bb pronađen muški leš u fazi raspadanja zakačen za splav, u toku su obdukcija i utvrđivanje identiteta.

Matej Periš - Novi

Kako se navodi, zbog visoke faze raspadanja identifikacija će morati da sačeka nalaze forenzičara, a na mjesto događaja izašle su ekipe za uviđaj i Hitna pomoć.

Rezultate obdukcije i identifikacije iščekuju i u hrvatskoj policiji budući da je još uvijek u toku potraga za nestalim 27-godišnjim Splićaninom Matejem Perišem, saznaje Jutarnji list u hrvatskom MUP-u.

Sve dok se i službeno ne ustanovi identitet, policija neće izlaziti s informacijama u javnost, navode u tekstu pod naslovom: “I hrvatsko Ministarstvo unutarnjih poslova čeka identifikaciju – je li nađen Matej Periš?”

Podsjećamo, Splićanin Matej Periš nestao je u prvim satima 31. decembra kada se udaljio iz kluba Gotik. prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh