Region

Jelena Karleuša došla na sahranu Ksenije Vučić, u pratnji ovog muškarca: Krije suze ispod tamnih naočara

Istaknuta novinarka i prva supruga predsjednika Republike Srbije, Aleksandra Vučića, Ksenija Vučić, preminula je iznenada u subotu uveče, u 56. godini života.

Jelena Karleuša - Srbija danas

Sahrana se održava danas, na Novom groblju. Brojne kolege i prijatelji došli su da isprate Kseniju, a među njima je i pjevačica Jelena Karleuša.

Jelena se nedavno vratila iz Dubaija, kada ju je sačekala tužna vijest o smrti prijateljice. Ona se putem Instagrama oprostila od novinarke veoma dirljivom porukom, kada je istakla da joj je Ksenija Vučić bila veća podrška u životu, od mnogih muškaraca, piše Srbija danas.

Na ispraćaj je došla sa svojim najboljim drugom i PR-om, Zoranom Birtaševićem.

Jelena je u crnom od glave do pete. Obukla je crni kaput i čizme na štiklu, a kosu je skupila u kiku. Tugu i suze je krila ispod tamnih naočara.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh