Region

NIKOLIĆ JE ZBOG NJE HTIO DA OSTAVI ŽENU: Helena kojoj je Toma pisao pjesme promijenila lični opis! U ovome je iskopirala Dragicu!

Helena Mihić, nekadašnja mis Jugoslavije zbog koje je bivši predsednik Srbije Tomislav Nikolić, makar prema njenim tvrdnjama, hteo da se razvede jer bio ludo zaljubljen u nju, pohvalila se da je nedavno u Lisabonu dobila prestižnu nagradu za nove tehnologije, zaštitu ekologije i poboljšanje industrijske proizvodnje.

Mihićeva je na svom Fejsbuk profilu postavila i fotografiju nagrade, a za Kurir je pojasnila da je ona i vlasnik Fondacije za nove tehnologije i direktor Insituta za novu tehnologiju u Moskvi.

– Član sam i EAS asocijacije u Strazburu za inovacije i nove tehnologije. I ja sam prva srpkinja koja je dobila ovu nagradu na svetskom nivou – pohvalila se Mihićeva. Zanimljivo, Mihićeva, zbog koje je Nikolić navodno hteo da ostavi suprugu Dragicu, krenula je njenim stopama – makar kada je reč o osnivanju fondacije. Podsetimo, Nikolić je, o čemu je Kurir pisao, ovoj bivšoj novinarki posvetio i pesme koje je ona objavila u svojoj knjizi. Jedna od njih je sa naslovom – “Za Helenu”.

Nikolić se u vezi sa ovom navodnom ljubavnom sagom nikada nije oglašavao, a Mihićeva je pre tri godine detaljno za Kurir opisala njihov odnos. Ona je tako ispričala da je od Nikolića dobila bračnu ponudu, ali ga je “te turbulentne 1993. ostavila zbog skromnog obrazovanja.”

– On je devedesetih godina bio drugačiji čovek. Kad smo se upoznali, živela sam u vili u Ulici Ljutice Bogdana na Dedinju, bila sam u vezi s intelektualcem koji je bio milioner. Bila sam novinar i tada su radikali imali zabranu pojavljivanja u medijima. Nazvao me je jednog dana Vojislav Šešelj i rekao da će na intervju poslati “jednog skromnog omladinca”. Bio je to Nikolić. Čim me je video, zaljubio se. Slao mi je poruke, često zvao, posvećivao ljubavne pesme. Ja nisam imala nikakve emocije – rekal je tada Mihićeva i dodala da sa bivšim predsednikom Srbije nije u kontaktu. – Bilo bi mi neugodno da je i dalje zaljubljen u mene, iako takve informacije stižu do mene – ispričala je ona.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh