Region

U Crnoj Gori preminulo osam osoba, 391 zaražena

U Crnoj Gori je u posljednja 24 časa osam osoba preminulo od posljedica zaraze virusom korona, a dijagnostikovan je 391 pozitivni slučaj infekcije od 2.810 tesiranih uzoraka, objavljeno je iz Instituta za javno zdravlje.

Koronavirus - Zena.blic.rs

Institutu su prijavljena četiri smrtna slučaja u Podgorici, te po jedan u Bijelom Polju, Ulcinju, Baru i Tuzima. Među preminulima najmlađa osoba je imala 66, a najstarija 94 godine.

Novi slučajevi zaraze registrovani su u opštinama Podgorica 129, Pljevlja 55, Nikšić 46, Berane 29, Bar 25, Bijelo Polje i Kotor po 15, Budva 13, Danilovgrad 11 i Herceg Novi po 11, Kolašin i Tivat po sedam, Cetinje pet, Plav, Plužine i Ulcinj po četiri, Mojkovac i Rožaje po tri, Žabljak dva, te Andrijevica, Petnjica i Šavnik po jedan.

Ukupan broj preminulih povezanih sa kovidom 19 u Crnoj Gori od početka pandemije je 1.980. Oporavljeno je 414 pacijenata, a ukupan broj aktivnih slučajeva iznosi 5.613.

Od početka epidemije ukupan broj registrovanih slučajeva infekcije virusom korona u Crnoj Gori je 134.602, piše Srna.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh