Region

POLICIJA DOŠLA DO IMENA OSUMNJIČENIH: Poznato ko je likvidirao porodicu Đokić?

Podsjetimo, porodica Đokić oteta je, ubijena i spaljena u noći između nedjelje i ponedjeljka, a njihov nestanak policiji su u utorak prijavili rođaci.

Porodica Djokić - Masa Bandjur, Privatna arhiva

Obdukcija je pokazala da su Goran, Gordana i Lidija ubijeni hicima iz pištolja i to u glavu i grudi
Identitet ubica vlasnika mjenjačnice iz Aleksinca Gorana Đokića (57), njegove supruge Gordane (56) i njihove kćerke Lidije (25) poznat je i bukvalno je pitanje dana kada će oni biti uhapšeni.

U pitanju su ljudi koji su ih poznavali. Utvrđeno je da su sigurno bila dvojica ubica. Osumnjičenih ima, kao i materijalnih tragova. Sve će se znati u narednih par dana i mogu samo da vam otkrijem da će biti tu svega. Motiv ubistva jesu pare, otprilike 100.000 eura, ali se i dalje ispituje da li je ovaj svirepi zločin počinjen i zbog neke osvete ili čak i ljubomore – kaže dobro upućeni izvor.

Podsjetimo, porodica Đokić oteta je, ubijena i spaljena u noći između nedjelje i ponedjeljka, a njihov nestanak policiji su u utorak prijavili rođaci. Tada je krenula opsežna potraga za njima, a pronađeni su mrtvi u subotu.

Obdukcija je pokazala da su Goran, Gordana i Lidija ubijeni hicima iz pištolja i to u glavu i grudi, kao i da su hici ispaljeni iz neposredne blizine, te da je Goran gledao ubicu u oči. Takođe, sumnja se da je u njih pucano iz dva pištolja – navodi izvor.

Hronologija
26. septembar – Đokići oteti i ubijeni
28. septembar – Rođaci prijavili nestanak porodice
2. oktobar – u ataru sela Moravac nađena spaljena tjiela oca, majke i kćerke

Tijela pobijene tročlane porodice Đokić nisu pronađena slučajno niti nasumično, već se do Gorana, Gordane i Lidije došlo analizom baznih stanica mobilne telefonije. Inspektori su uz pomoć operatera, danonoćnom istragom i analizom, došli do lokacije na kojoj su poslednji put registrovani aparati oca i kćerke.

Na tom potezu su pripadnici policije pojačali “češljanje” terena i tako došli do ogromnog smetlišta i jame u kojoj su bila tijela Đokića, u ataru sela Moravac.

Nedvosmisleno je utvrđeno da su Đokići ubijeni na jednoj lokaciji, a potom su tela doneta do smetlišta i zapaljena. Ne isključuje se mogućnost da su ubijeni i u “pasatu”.

Porodica Đokić, Goran, Gordana i njihova kćerka Lidija, biće sahranjeni sutra u 13 časova na groblju u Žitkovcu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh