Region

Otkriveno šta je bio okidač za krvavi napad kod Čačka: Danijela muža 20 puta prijavila za nasilje, ali ga zbog djece puštala u kuću

Supružnici su prekjuče okončali brakorazvodni proces, pa se pretpostavlja da je ovo bio okidač za krvavi napad.

Danijela sa djecom - Facebook

R.K. (44) koji je brutalno nožem izbo trudnu suprugu Danijelu (30) i njihovog sina (11), koji je pokušao da zaštiti majku, u selu Zablaće nadomak Čačka (Srbija), saznajemo da ga je nesretna žena čak 20 puta prijavila za nasilje u porodici!

Inače, napad se dogodio u porodičnoj kući, u kojoj žive majka i četvoro djece, a motiv je navodno, bio razvod supružnika koji se odigrao dan ranije. Iz istrage kažu da je dodatan motiv napadaču bilo i saznanje da dijete koje Danijela nosi nije njegovo.

Supružnici su prekjuče okončali brakorazvodni proces, pa se pretpostavlja da je ovo bio okidač za krvavi napad. Inače, žena je muža nasilnika policiji do sada prijavljivala više od 20 puta i njemu su izrečene brojne mjere, od iseljenja iz kuće pa do zabrane prilaska supruzi. Međutim, Danijela ga je uprkos tim mjerama puštala u kuću, jer je često dolazio da vidi djecu, donoseći im slatkiše, hranu i odjeću. Njega je dodatno ražestilo kad je saznao da dijete koje Danijela čeka nije njegovo – kaže izvor, piše “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh