Region

NAJVIŠE JE STRADALO VOĆE: Padao grad veličine loptice, jako nevrijeme pogodilo nekoliko sela na teritoriji opštine Gornji Milanovac u Srbiji

Tokom popodneva veći dio Srbije ponovo je zahvatilo nevrijeme. Skoro pola sata grad je padao u selu Dragolj na padinama planine Rudnik. U više sela opštine Topola, on je nanio štete na zasadima mladog voća.

nevrijeme u Srbij - Novi

“Nevrijeme je potrajalo oko dvadeset minuta, u nekim dijelovima formiran je pokrivač od grada od čak nekih desetak centimetara. Najveća šteta pričinjena je u dijelovima Dragoljsko brdo i na potezu Kačer. Najviše su stradale šljive, maline, pešenica i djetelina” rekao je on.

Iz Štaba za vanredne situacije Opštine Gornji Milanovac naveli su da će naknadno izaći na teren kako bi se utvrdilo koliku je štetu grad pričinio poljoprivredi. prenosi Novi“.

Protivgradna zaštita u radarskim centrima na Bukulji i Bešnjaji dejstvovala je od 15.20 do 18 časova.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh