Region

Ženu napali psi lutalice i odgrizli joj uho

U bolnicu je primljena sa više od 20 ujeda po cijelom tijelu.

Psi lutalice - Bljesak.info

Čopor pasa lutalica jutros oko 5.30 napao je ženu na parkingu između Kuće zdravlja i Autobuske stanice na Senćanskom putu.

Kako se nezvanično saznaje, psi su bili udaljeni, ali su ubrzo, ničim izazvani, potrčali ka ženi, napali je, oborili je na zemlju, a zatim počeli da je grizu, što je trajalo nekoliko minuta. Ženu je spasilo obezbjeđenje koje je najvjerovatnije iz zgrade suda.

Kako se saznaje iz subotičke bolnice, povrijeđenoj je odgrizen skalp, zadobila je više od 20 ujeda samo po glavi, odgrizeno joj je uho i izgrizena cijela lijeva ruka, a ima i nekoliko ujeda po tijelu. Iako nije u životnoj opasnosti, žena je zadobila teške povrede. Uprkos traumi koju je doživjela, nije izgubila svijest ni u jednom trenutku.

Povrijeđena je prebačena u subotičku bolnicu, gdje se i sada nalazi, prenosi “Oslobođenje


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh