Region

Dvije porodice zavijene u crno / Četvoro djece ostalo bez roditelja: Iza Marije dvije kćerke, a iza Milana dva sina, komšije otkrile šta se desilo kobnog dana

Tragedija kakva se u Pančevu ne pamti dogodila se kada je, kako se pretpostavlja, Milan Ž. (41) hicima iz pištolja ubio Mariju S. (31) iz Pančeva, a potom i sebe, mogla bi da bude ljubomora.

Marija S. Facebook

Marija je iza sebe ostavila tinejdžerku od 14 godina, koju je dobila u prvom braku, kao i djevojčicu od dvije godine iz drugog braka sa čovjekom iz Njemačke. Poslije razvoda su djeca ostala da žive sa majkom u Pančevu.

I Milan je otac dva velika sina, od 16 i 20 godina, o kojima je preuzeo brigu nakon razvoda sa njihovom majkom, s kojom je ostao u prijateljskim odnosima. Uprkos navodnoj emotivnoj vezi s Marijom, bio je zvanično u drugom braku, s tim da je njegova supruga zbog posla ostala u Češkoj, gdje su nekoliko godina živjeli zajedno, a on se preselio u Njemačku.

Pretpostavlja se da su Milan i Marija bili u emotivnoj vezi, a da su se, prema riječima komšija, kobnog dana žestoko posvađali, piše “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh