Region

Kamenovane prostorije Islamske zajednice i ostavljena poruka: “Polećela crna ptica, Pljevlja biće Srebrenica”

Nepoznata osoba ili više njih kamenovali su jutros prostorije Islamske zajednice u Pljevljima.

Kamenovane prostorije Islamske zajednice - CDM

Glavni imam Pljevlja u Islamskoj zajednici u Crnoj Gori Samir Kadribašić naveo je da su vandali nakon što su razbili vrata, ostavili poruku sadržine “Polećela crna ptica, Pljevlja biće Srebrenica”.

Kamenovane prostorije Islamske zajednice – CDM

Nakon saznanja da su razbijena vrata Odbora islamske zajednice policija vrši uviđaj na licu mjesta i upoznat je nadležni tužilac, saznaje nezvanično “CdM” iz policije.

“Policija je prilikom redovnog obilaska terena primjetila da su vrata razbijena i preduzima radnje iz svoje nadležnosti”, kazali su nezvanično CdM-u iz policije.

Podsjećamo, Mešihat Islamske zajednice Pljevlja obratio se juče Dritanu Abazoviću, lideru koalicije ‘Crno na bijelo’, ističući da u Pljevljima vladaju haos, bezakonje i mržnja prema pripadnicima nacionalnih manjina.

Abazović je juče posjetio Pljevlja i pozvao na smirenje nastalih tenzija i izrazio nadu da će u budućem periodu Pljevlja ostati ono sto su oduvijek i bila, a to je primjer međuetničkog sklada, tolerancije i suživota.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh