Region

Zapalio društvene mreže: Dao oglas za ženidbu, žene ljute zbog njegovih zahtjeva

Mnoge cjeduljice sa brojevima telefona, ipak, već su uzete sa oglasa što znači da i u Vranju (Srbija) vlada interesovanje za ovu bračnu ponudu.

Oglas za ženidbu - Facebook

Oglas za ženidbu koji je dao jedan Vranjanac, tridesetdevetogodišnji inženjer, postao je pravi hit u tom gradu, ali i na društvenim mrežama.

U oglasu kojim je oblijepio ulazna vrata odjeljenja Zdravstvenog centra, on traži isključivo zaposlenu medicinsku sestru, koja još mora da bude visoka, lijepa, pametna, da zna da kuha i da je zdrave loze.

Javljaju se na oglas. Već sam zakazao jedan dolazak poslije radnog vremena. Javila se jedna iz Kragujevca i jedna iz Beograda – otkriva on.

Vranjanac dao oglas za ženidbu!Oglas zanimljivog sadržaja našao se danas na ulaznim vratima Zdravstvenog centra u…

Gepostet von SMS dn017 am Donnerstag, 27. August 2020

Budući mladoženja nije želio pred kamere jer ima previše obaveza oko kandidatkinja za brak. On je potvrdio da je inženjer mašinstva i da je dobro situiran.

Vranjanke već znaju za oglas, ali su pomalo i ljute, a Vranjanci nisu baš sigurni da postoji idealna žena.

Od buduće žene mladoženja još traži da nije depresivna, da rađa mušku djecu, da ne provocira i da živi za jednog čovjeka.

Mnoge cjeduljice sa brojevima telefona su već uzete sa oglasa što znači da i u Vranju vlada interesovanje za ovu bračnu ponudu, prenosi “


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh