Region

Ne javlja se na telefon, mejlovi bez odgovora: Javila se njegova koleginica otkrila istinu o nestanku Nestorovića

Poslednji put Nestorović se pojavio 05. jula u emisiji Hit tvit na televiziji Pink.

Branimir Nestorović - Kurir.rs

Izjave profesora Branimira Nestorovića od samog početka epidemije koronavirusa u Srbiji izazivaju veliku pažnju. Svojom pojavom i nastupom, pulmolog iz Tiršove svakodnevno izaziva različite reakcije, ali posljednjih dana njegovi kritičari i poštovaoci primijetili su da se Nestorović uopšte ne pojavljuje u medijima.

Posljednji put Nestorović se pojavio 05. jula u emisiji Hit tvit na televiziji Pink.

Redakcija Objektiva pokušala je da dođe do profesora preko kolega iz Univerzitetske dječje klinike u Tiršovoj, gdje je rečeno da nemaju nikakvu informaciju o tome da li Nestorović dolazi na posao.

Iz Kriznog štaba nisu imali komentar, dok se Nestorović na svoj privatni telefon danima ne javlja. Poruke i e-mailovi takođe su ostali bez odgovora.

Odlučio je da se povuče i da malo smanji doživljaj. Misli da se previše eksponirao. Znajući njega, to neće previše dugo da traje. Ne može on dugo da izdrži da ne kaže šta misli. Radi normalno i redovno, samo je, eto, riješio da malo napravi pauzu od medija”, kaže njegova bliska koleginica za “Objektiv“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh