Region

Oštra poruka Jelene Karleuše o Kosovu, svi bruje o ovome: Evo šta je poručila, Srbija na nogama

Dua Lipa je na Instagramu podijelila objavu navodeći razloge “zbog kojih Kosovo nije i nikad neće biti Srbija” te izazvala brojne reakcije, među kojima je i ona srpske pjevačice Jelene Karleuše.

Pjevačica je podijelila Story 24-godišnje pjevačice porijeklom s Kosova te joj se obratila:

“Draga Dua Lipa, volimo te ovdje u Srbiji. Ekstremizam ni na koji način nije odgovor (znate da se kosovski čelnik nalazi u Haagu, suočen s optužnicom za ratne zločine itd. Na obje strane možete pronaći vrlo loše ljude). Molim te koristi svoje društvene mreža za dijeljenje ljubavi, mira i glazbe (i vrati se na Kosovo da budeš sa svojim ljudima). Šaljem ljubav svim dobrim ljudima oko svijeta”, napisala je Karleuša,piše Novi.

Dua Lipa joj nije odgovorila, no na Instagramu je podijelila još jedan Story s istom temom, u kojem od Applea traži da stave Kosovo (kao i Palestinu) na kartu.

Objavu Jelene Karleuše pogledajte ispod:


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh