Region

Sergej Trifunović pretučen u centru Beograda

Lider Pokreta Slobodnih građana Sergej Trifunović napadnut je danas ispred Ruskog cara u Knez Mihailovoj u Beogradu tokom skupljanja potpisa za predstojeće izbore u Srbiji.

Sergej Trifunović - Blic.rs

Kako je za “Blic” rečeno u PSG, Trifunoviću je prišao prolaznik i nakon kratke verbalne rasprave udario ga je pesnicom u glavu.

“Sakupljali smo potpise u Knez Mihailovoj i sve je teklo normalno. Trifunović se u svom maniru šalio sa prolaznicima i u jednom trenutku je prišao čovjek. Muškarac je viknuo Sergeju: “Jel ti ovo Vučić kupio”, zatim ga je odgurnuo i udario pesnicom u glavu. Trifunović mu nije uzvratio i nakon toga se situacija smirila”, rekao je izvor “Blica” iz PSG.

Kako se saznaje, dvojica napadača na Trifunovića je uhapšeni, prema nezvaničnim informacijama riječ je o Miloradu Đ. i Željku A.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh