Region

Potresne riječi sestre Tijane Jurić o otmici male Monike: “Imate li duše dušmani?”

Saška Jurić, sestra tragično nastradale Tijane Jurić koju je 2014. ubio mesar iz srbijanskog Surčina Dragan Đurić, objavila je potresan status na društvenoj mreži Instagram.

Monika Karimanović i Saška Jurić - Kurir.rs

Naime, ona se oglasila povodom potrage za djevojčicom Monikom Karimanović (12), koju je oteo Ninoslav Jovanović, poznat i kao Malčanski berberin.

Saškine potresne riječi prenio je i njen otac Igor Jurić, predsjednik Fondacije Tijana Jurić.

Podsjetimo, 2014. godine Srbiju je potresao stravičan zločin. Naime, u noći između 25. i 26. jula u selu Bajmok kod Subotice mesar iz Surčina Dragan Đurić kolima je presreo Tijanu Jurić, koja se vraćala sa seoskog turnira, piše “Kurir“.

View this post on Instagram

@saskajuric ❤️❤️❤️

A post shared by Igor Jurić (@igorjuric73) on

Djevojčicu je udario kolima, a potom je ubacio u vozilo i ubio je. Njeno tijelo je zakopao na smetlištu u naselju Čonoplja.

Tijanino tijelo nađeno je 7. avgusta, a Đurić je tada uhapšen. Godinu dana kasnije osuđen je na maksimalnu zatvorsku kaznu od 40 godina.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh