Region

Požarevac: Otac i sin napali vozača autobusa zbog kofera, čovjek doživio infarkt

Nakon reanimacije i hospitalizacije stanje vozača je stabilno.

Na Autobuskoj stanici u Požarevcu oko 13 časova došlo je do incidenta posle koga je vozač autobusa na liniji Beograd-Požarevac-Petrovac na Mlavi, doživio infarkt, prenosi srbijadanas.

Vozač (55) je reanimiran i trenutno se nalazi na Koronarnom odeljenju požarevačke Opšte bolnice. Njegovo stanje je stabilno, potvrdio je direktor Bolnice Danko Nikolić.

Nezvanično, u incidentu su učestvovala dva muškarca, otac i sin, od kojih je ovaj drugi bio putnik u autobusu. Oni su optužili vozača da im je nestao kofer, koji je pronađen u autobusu.

U Policijskoj upravi u Požarevcu je potvrđeno da se za počiniocem incidenta, ocem putnika, sa područja Velikog Gradišta, koji je najverovatnije šutnuo vozača, još uvek traga, jer je napustio lice mesta.

Protiv njega će biti podnijeta prijava za nasilničko ponašanje.

Kako se nezvanično saznaje vozač autobusa je srčani bolesnik


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh