Region

Doktorima bolnice Dubrava neko skida točkove s automobila dok su u smjeni

U sedam dana dvjema doktoricama neko je skinuo sve točakove s automobila na parkiralištu ispred zagrebačke bolnice Dubrava.

Doktorima bolnice Dubrava neko skida točkove s automobila dok su u smjeni

Cigle kao dokazni materijal i dalje stoje na parkiralištu. Možda ih i ove noći ponovno upotrijebe lopovi koji na slabo osvijetljenom velikom parkingu već duže vrijeme kradu sve što se s vozila ukrasti može: ratkape, kotače, retrovizore i tako redom.

Abdominalna hirurginja iz Kliničke bolnice Dubrava nemalo se iznenadila kad je nakon noćne smjene vidjela da njezinu automobilu nedostaju – sva četiri kotača.

S krađama bilo problema i u bolnici

Pokradena hirurginja i u petak je bila prisiljena automobil ostaviti na istome mjestu. U ovoj sedmici isto se dogodilo i prije tri dana njezinoj kolegici. Skinuta su joj sva četiri kotača s automobila.

Doktori i sestre pred kamere ne žele, ali kažu da se ovakve situacije događaju gotovo svakodnevno. Dio parkirališta je slabo osvijetljen, a lampe koje su, možda i namjerno razbijene, ne obnavljaju se. Videonadzora nema.

S krađama je bilo problema i u bolnici zbog čega je glavni ulaz od 19 sati do šest ujutro zaključan.

Direktor poručuje kolegama i kolegicama da svoje automobile parkiraju na čuvanom dijelu predviđenom za vozila osoba iz uprave, a iz policije pak kažu da za počiniteljem ili više njih intenzivno tragaju, prenosi “RTL“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh