Region

Šta je ubica rekao bivšoj ženi sekund prije nego što joj je pucao u glavu

Muškarac je poslije pucnjave iste sekunde pobjegao, a kako se saznaje, peške se uputio ka autobuskoj stanici.

Ubistvo u Kruševcu - Telegraf.rs

Kako “Telegraf” saznaje, njih troje su od jutra sjedili za istim stolom i nije bilo nikakve svađe. Međutim, vlasnik kafane čuo je šta je Jovanović rekao bivšoj ženi samo nekoliko sekundi prije nego što će pucati u nju.

Obećavam ti, ubiću prvo tebe, pa djecu, pa sebe – navodno je izgovorio Jovanović, potom ustao, izvadio pištolj i pucao u Gordanu. Prvi metak ju je samo okrznuo, ali je drugo ispaljen direktno u glavu. Potom je ispalio hitac i u njenog brata.

Gordana je pala na mestu mrtva, a Goran je prebačen u kruševačku bolnicu, u kojoj se ljekari bore za njen život.

Bivši supružnici imaju dvije kćerke.

Muškarac je poslije pucnjave iste sekunde pobjegao, a kako se saznaje, on se peške uputio ka autobuskoj stanici.

U tom smjeru je i naselje u kom je živio sa bivšom ženom i kćerkama – kaže očevidac ubistva na licu mjesta.

Na mjesto ubistva došla je i žena koja je odmah pitala gdje je ubica pobjegao. Kada su joj rekli da je otišao prema autobuskoj stanici, zajaukala je i izgovorila: “Jao, neće valjda i djecu“.

Ljudi koji su se našli u bašti ili u prolazu, utrčali su u okolne radnje kako bi se sakrili.

Vlasnici radnji su pozaključavali vrata i niko nije smio da izađe neko vrijeme. Sve je i dalje zaključano, a policija je blokirala ovaj dio – dodaju očevici za “Telegraf“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh