Region

Poslao ženi poruku da je sve OK, kroz 20 minuta bio je mrtav – Porodica želi da zna zašto

Otac i suprug iz Kragujevca (Srbija) stradao je u kanjonu Morače.

Marijan Đokić - Telegraf.rs

Marijan Đokić (39) iz Kragujevca stradao je u nedjelju, 25. avgusta, na putu Podgorica-Kolašin, u mjestu Bioče. Na njega je, po prvim i nezvaničnim informacijama, naletio drugi automobil, zbog čega je ovaj motociklista izgubio kontrolu i sletio s puta. Njegova porodica moli da joj se jave očevici ove nesreće kako bi se istina o iznenadnom gubitku muža i oca saznala.

Marijan se tog jutra vraćao sa mora, gdje je na još nekoliko dana ostavio svoju ženu i djecu.

– On je morao da se vrati u nedjelju, jer je sutra radio, a djeca i ja smo ostali do petka. Oko 8.50 poslao mi je posljednju poruku, da je napravio pauzu i da uskoro kreće dalje. Oko 9.10 već je bio mrtav – sa uzdahom kaže za “Telegraf” njegova supruga Ivana.

Po prvim informacijama, automobil i motocikl sudarili su se pod nepoznatim okolnostima, uslijed čega je Marijan izgubio kontrolu nad motorom i sletio u kanjon. On je poginuo na licu mjesta, a njegovoj porodici se u toj sekundi život promijenio iz korijena.

Pored sve boli, Ivana, najednom samohrana majka, odlučna je da sazna šta se njenom mužu desilo.

– Moj suprug nikada nije divljao motorom. Bio je odgovoran, vozio je djecu i mene. Ipak, nikada ne možete da budete potpuno sigurni. Onda sam vidjela komentare na vijestima gdje se javljaju očevici i brane ga. Pišu da su sve vidjeli, da Marijan ništa nije bio kriv, da je automobil prešao u njegovu traku i očešao ga …- kaže ona.

I izvještaj je, kaže, nagoijvestio nešto slično. Sve se dešavalo u desnoj polovini desne, Marijanove, trake.

– Molim sve ljude koji su bili očevici nesreće, koji su vidjeli šta se desilo, da nam se jave. Znam da moga muža ništa neće vratiti, ali zbog njega i njegove djece moram da saznam istinu – kaže ona.

Očevici ove nesreće koji žele da pomognu porodici Đokić da sazna istinu o gubitku svog člana mogu im se javiti na mejl moja0adresa@gmail.com.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh