Region

Djevojka postala viralni hit: “Politika je lopovluk, ali bih se zaposlila kod svoga Bandića”

Povodom Međunarodnog dana mladih jedna televizija je na ulicama Zagreba napravila anketu, a odgovori jedne djevojke postali su viralni hit.

Djevojka - Screenshot/Twitter

Djevojka je, komentirajući pasivan odnos mladih i nedostatak ambicija, ocijenila da je politika “živi lopovluk” jer je “država prelijepa, a pokradena je puno” te da su mladi danas politički nepismeni. Za sebe je rekla da se trudi da se što više obrazuje i da uči strane jezike, piše “Hayat“.

Na pitanje gdje joj je želja da radi kada završi studije javne uprave, odgovorila je da je to državna služba.

Kod svoga Bandića. Ja Bandića stvarno uvažavam kao osobu jer mislim da je doprinio gradu dosta. Nema čovjeka koji jednostavno nije bar nešto pokrao u državi, ali smatram da je Bandić dosta uložio u ovu državu, tako da bi se htjela kod njega nekad zaposliti – kazala je.

Svoju podršku na predsjedničkim izborima bi dala Kolindi Grabar-Kitarović jer je “na strani žena“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh