Region

Tornado u Nišu nasred igrališta: Dječija kolica, lopte i igračke poletjele su u sekundi, a jedan čovjek je snimio jezivu scenu

Dječiji park u Nišu danas je pogodila pijavica poput tornada koja je bacala sve oko sebe u gustom dimu prašine.

Tornado u Nišu - Screenshot/YouTube

Na okretnici Mokranjčeve u Nišu pijavica se stvorila niotkuda i nestala nakon 20-ak sekundi.

Na snimku se vidi kako pijavica uvlači dječija kolica i izbacuje ih velikom brzinom na drugu stranu, dok okolo lete stvari koje je ovaj tornado podigao uvis.

Uspjeli smo da pronađemo telefon, jaknu, naočale, tabakeru i dječija kolica, ali ne i loptu male Tare. Klinci su se malo uplašili, ali svi su ok – napisao je autor ovog videa, prenosi “Telegraf“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh