Region

ČEDA SE OKOMIO NA SERGEJA I ŽESTOKO GA IZVRIJEĐAO! Lider LDP-a napao Trifunovića, leti perje na sve strane

LDP je ocenio da je Trifunovića imao “radikalsko-primitivni i agresivni nastup” koji je zapanjio je vojvođansku javnost.

“Nisu tu samo u pitanju Čanak i Jovanović, već i svi oni drugi koji imaju drugačiji stav i poimanje autonomije od uobičajenog centralističkog, nadmenog i hegemonog ‘posedovanja’ teritorije i građanki i građana Vojvodine”, saopštio je LDP.

Trifunović je sinoć za Čanka rekao da je “debelo krme”, “smrdljivo podlo đubre”, koje je “pored kuće u kojoj živi izgradilo još jednu kuću, da bi u nju mogao da smesti orgulje”.

Ocenio je i da je Čanak, zajedno sa Rasimom Ljajićem i Čedomirom Jovanovićem, “lažni opozicionar”, koji je još veći problem za Srbiju od Aleksandra Vučića.

NE PROPUSTITE
VOJVODINA NIJE SRBIJA, SRAM TE BILO SERGEJE TRIFUNOVIĆU! Čankov partner u Vojvodini preti otcepljenjem od SrbijeSERGEJ DIVLJAO I JEZIVO IZVREĐAO STUDENTE, A NA RED JE DOŠAO I ČANAK! Posle ovog govora Trifunovića nastao je HAOS
“Zašto je Čedomir Jovanović ‘veće zlo od Vučića’ za Sergeja Trifunovića? Možda zato što je uhapsio i isporučio Miloševića Hagu? Ili, pak, zbog toga što se zalaže za dogovor i pomirenje sa kosovskim Albancima koji bi osigurao trajni mir? Možda zbog toga što smo, zajedno sa LSV, bili protiv Ustava 2006, koji je donesen krađom i kojim je uskraćena autonomija Vojvodine? Možda zbog toga što se zalaže za članstvo Srbije u Evropskoj uniji i NATO i saradnju i pomirenje u regionu?”, naveli su iz LDP-a.

Lideru PSG su poručili i da ako hoće da se bori protiv lažne opozicije i Vučićevih saradnika, da treba da krene od svog predsedništva, “u kome sede ljudi koji su 2012. godine svojim glasovima u Skupštini Srbije doveli SNS na vlast”.

“Vojvodina je uvek pružala ruke svima. Primila je hiljade izbeglica, ali ne da na sebe, svoj identitet i kulturu. I kada digne glas, ne treba odmah da se poplaše srpski nacionalisti da ćemo se otcepiti. Evropska Vojvodina je zalog prosperitetne Srbije”, saopštio je LDP,prenosi Espreso


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh