Region

NJIHOVO PRVO DIJETE TREBALO JE DA SE PORODI 24. JANUARA: Muž stradao u stravičnoj nesreći, supruzi se bore za život!

Stefan I. (26) poginuo je u teškom udesu koji se dogodio kod Kruševca u Srbiji, a njegova trudna žena teško je povrijeđena i doktori joj se i dalje bore za život.

Stefan sa suprugom - Kurir.rs

U nesreći koja se dogodila jutros prije 7 sati, kada su se sudarili autobus kruševačkog “Jugoprevoza” i automobil “Fiat punto”, vozač automobila poginuo je na licu mjesta, a žena, trudnica u poodmakloj trudnoći, koja se nalazila s njim u kolima transportovana je u bolnicu, gdje je porođena carskim rezom.

Prema posljednjim informacijama, žena je i dalje kritično i zbog dodatnih komplikacija u toku je druga hirurška intervencija.

Majka nesretnog mladića otkrila je za “Kurir” detalje udesa:

“Prijatelj priča, išao je autobus direktno na njih, prešao na njihovu, lijevu stranu…”, kaže Mirjana.

“Žive u Đunisu, moj sin sa snahom. Trebalo je 24. januara da se porodi. Snaha je domaćica, sin je radio privatno… Čekali su prvo dijete…”, kazala je ona za medije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh