Politika

Danas sastanak ministara vanjskih poslova BiH i Rusije: Turković u Sočiju s Lavrovom

Ministrica vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Bisera Turković navela je kako se radi o uzvratnoj posjeti na poziv ministra Sereja Lavrova, a povodom 25. godišnjice uspostavljanja diplomatskih odnosa između Bosne i Hercegovine i Ruske Federacija

Bisera Turković - Twitter

Ministrica vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Bisera Turković doputovala je u ponedjeljak u ruski grad Soči, gdje će se sutra sastati s ruskim kolegom Sergejem Lavrovom, javlja Anadolu Agency (AA).

“Večeras sam stigla u Soči, gdje će se sutra sastati sa ruskim ministrom vanjskih poslova Sergejem Lavrovom”, napisala je Turković na svom Twitter profilu.

Pojasnila je kako se radi o uzvratnoj posjeti na poziv ministra Lavrova, a povodom 25. godišnjice uspostavljanja diplomatskih odnosa između Bosne i Hercegovine i Ruske Federacija.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh