Politika

Bisera Turković čestitala Vaskrs

Zamjenica predsjedavajućeg Vijeća ministara i ministrica vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Bisera Turković, u povodu velikog pravoslavnog praznika Vaskrsa, uputila je čestitku mitropolitu dabrobosanskom Hrizostomu.

Bisera Turković - Avaz.ba

U ime Ministarstva vanjskih poslova Bosne i Hercegovine, i u moje lično ime, Vama i svim građanima Bosne i Hercegovine pravoslavne vjeroispovijesti u zemlji i inostranstvu, u povodu predstojećeg velikog pravoslavnog praznika Vaskrsa, upućujem srdačne čestitke i želje da predstojeće praznične dane provedete u dobrom zdravlju, sreći i blagostanju.

Koristim se ovom prilikom da izrazim nadu da ćemo se u ovim teškim i neizvjesnim danima uzrokovanim globalnom pandemijom, mnogo bolje i više saosjećati i uzajamno razumijevati u periodu velikog iskušenja za sve nas u domovini i diljem svijeta – kaže se u čestitki, saopšteno je iz Kabineta ministrice Turković, prenosi “Fena”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh