Politika

Aktuelni ministar privrede iz redova DF-a “pucao sebi u glavu dokazujući se pred drugovima”

Prije tačno dvanaest godina Goran Mačkić koji je tada imao samo (24) godine iz Novog Grada ranio se u glavu dok se igrao pištoljem i htio dokazati pred drugovima.

Željko Komšić i Goran Mačkić - Face.ba

Kako navodi “Face“, Mačkić je odmah nakon što se ranio u predjelu lijeve strane čela i nakon hitne ljekarske intervencije u Domu zdravlja u Novom Gradu/Bosanskom Novom prebačen u prijedorsku bolnicu, gdje su mu ljekari zašili ranu na glavi.

“Pacijent se sada dobro osjeća. Njegovo zdravstveno stanje je stabilno”, rekao je tada Marinko Lovre, prijedorski hirurg.

Kako su mediji tada izvještavali, Mačkić je bio pijan kada je skoro poginuo igrajući se pištoljem i dokazujući se pred drugovima.

U tom trenutku s njim su se u vozilu nalazili i njegovi saputnici B.Š. (10), te G.D. (20) i D.U., piše “Face“.

Inače, Mačkić je od strane DF-a Željka Komšića predložen za novog sarajevskog kantonalnog ministara privrede, a član je Predsjedništva DF-a i privrednik iz Banje Luke.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh