Politika

Komšić sutra u Beču s predsjednikom Austrije Van der Bellenom

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić boravi u radnoj posjeti Beču gdje će se u četvrtak susresti s predsjednikom Republike Austrije Alexanderom van der Bellenom.

Željko Komšić - Twitter

Predsjedavajući Komšić prisustvovat će i održati govor na manifestaciji povodom obilježavanja 830. godišnjice Povelje Kulina bana, a na poziv organizacije Bosanskog akademskog društva u Austriji, saopćeno je iz Službe za odnose s javnošću Predsjedništva BiH.

U sklopu Komšićeve radne posjete Beču dogovoren je i sastanak s austrijskim predsjednikom Alexanderom van der Bellenom, ali nisu najavljene potencijalne teme tog susreta. Nema sumnje da će jedna od tema, kako to redovno potenciraju u institucijama bh. vlasti, biti aktuelna politička situacija, prenosi “Fena”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh