Politika

Dodikova kćerka imenovana za potpredsjednicu Fondacije “Djeca nam se rađaju”

Gorica Dodik, kćerka lidera SNSD-a i člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika imenovana je za potpredsjednicu Fondacije “Djeca nam se rađaju”.

Milorad Dodik sa kćerkom i sinom- Alo.rs

Ova fondacija je osnovana prošle sedmice kada je u Banjoj Luci odigrana humanitarna fudbalska utakmica između veterana Crvene zvezde i banjalučkog Borca. Predsjednik Fondacije je direktor Kliničkog centra i poslanik SNSD u NSRS Vlado Đajić, prenosi “RTVBN“.

Govoreći o radu Fondacije u izjavi RTRS, Gorica Dodik je rekla da su odlučili da to pokrenu mimo vlade, predsjednice i predsjednika Vlade na neki drugi način.

“Ja sam majka četvoro djece i želim da pokažem drugim ženama da se u životu može sve stići, ali da su djeca prioritet”, kazala je ona i dodala da je cilj Fondacije da pomognu ženu da ima što više djece, da nema problema na radnom mjestu i da ima podršku porodice i komšijja”, naglasila je ona.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh