Politika

Dragan Mektić: “Sastanak lidera je farsa, jad, tuga i čemer”

Ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić smatra da je današnji sastanak lidera bio čista farsa i predstava za javnost.

Dragan Mektić - Twitter

Ja mislim da tu ništa nije dogovoreno, sve je to farsa. Sastali su se samo kako bi se svako od njih izvukao iz jedne složene i teške političke situacije. Ne vjerujem da su uopće blizu bilo kakvog dogovora. Vidjeli ste Dodika kad kaže “Ko je rekao da smo se dogovorili” Ma, to je jad, tuga i čemer – kazao je Mektić za “Avaz“.

Prema njegovim riječima, treba zrelo razmišljati o političkim potezima.

Nismo djeca da ne shvatamo šta rade, pustimo njihovu priču, treba ući u suštinu i vidjeti šta pričaju između redova. Ne znam koja su ministarstva za srpski korpus najbolja, sve je to stvar dogovora, stvar stranaka i njihove politike koju vode, ali i lični stav nekih – zaključio je Mektić.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh