Politika

Član Predsjedništva Nezavisnog bloka Faruk Hadžić se povlači iz politike

S obzirom da će se ubrzo održati Kongres stranke, predsjednika Nezavisnog bloka Senada Šepića sam obavjestio da se povlačim iz političkog djelovanja, te poželio mnogo sreće i uspjeha na Kongresu, naveo je Hadžić

Faruk Hadžić - Facebook

Faruk Hadžić, makroekonomski analitičar, jedan od osnivača i član predsjedništva Nezavisnog bloka, objavio je da se povlači iz političkog djelovanja, piše “Faktor“.

– Ovim putem želim obavijestiti javnost da sam nakon dužeg razmišljanja odlučio trenutno se povući iz političkog djelovanja. Kao što mnogi znaju, bio sam jedan od osnivača i član Predsjedništva Nezavisni blok. S obzirom da će se ubrzo održati Kongres stranke, predsjednika Nezavisnog bloka Senada Šepića sam obavjestio da se povlačim iz političkog djelovanja, te poželio mnogo sreće i uspjeha na Kongresu.

Zahvaljujem se svim članovima i simpatizerima stranke na do sada pruženoj podršci u idejama koje sam pokušao profilirati u radu. Kada su u pitanju moji naredni koraci, planiram se maksimalno posvetiti struci i poslovnim aktivnostima. Nastavit ću i dalje zastupati ideje kako ekonomski pokrenuti BiH, za koje smatram da se su mnogo veće i od mene samog i bilo koje stranke, jer se BiH nalazi pred ozbiljnim izazovima – napisao je Hadžić na svom Facebook profilu.

Ovim putem želim obavjestiti javnost da sam nakon dužeg razmišljanja odlučio trenutno se povući iz političkog…

Gepostet von Faruk Hadžić am Samstag, 6. April 2019


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh