Humanost

POMOZITE ELDINU MAHALBAŠIĆU IZ TEŠANJA

Pokrenuta je akcija prikupljanja pomoći Eldinu Mahalbašiću, iz sela Orašje Planje, općina Tešanj.

ELDIN MAHALBAŠIC - Bošnjaci...

Kako tvrdi njegova supruga Alma, Eldin je operisan četiri puta od 2016. Dva puta oživljavan, ostao invalid, isječena su mu rebra sa svake strane po 13mm. Pije tablete Esram 10mg i Bosaurin 10mg. Ima dvoje evlada, Elhamdulillah zdravu. Nema nikakih primanja osim njihovog doplatka 30km mjesečno. Supruga sabira željezo i karton koliko može da bi prehranili djecu. Porodici su također neophodna drva, pa ko je u mogućnosti neka pomogne, a možete da dođete lično do porodice na adresu selo Orašje Planje 252, općina Tešanj. Ovo je broj telefona na koji se možete javiti porodici: 061 261 531. prenosi “Bosnjaci“.
Alma također tvrdi da Eldin uzrokom Covid 19 ima upalu pluća, te da im je sada dodatno neophodno za lijekove i liječenje.

Uplatu putem Paypala: mahalbasicalma232@gmail.com

Allah da podari svim donatorima svaki hajr.
Zahvalna porodica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh