Crna hronika

Drama u Zenici: Prokockao s djevojkom 20.000 KM, pa je…

Prava drama odvijala se sinoć u Zenici, tačnije kod Hasa u ulici Aska Borića, kada je muškarac pretukao djevojku.

Policija FBiH - Nezavisne.com

Posebno zabrinjava činjenica da se ovaj incident dešavao na očigled brojnih građana, a koji su nijemo posmatrali kako čovjek tuče ženu.

Iako je zadobila povrede, po dolasku policije nesretna djevojka (29) nije željela prijaviti nanošenje povreda.

Prema riječima dežurnog službenika u Operativnom centru MUP Zeničko-dobojskog kantona, radi se o paru romske nacionalnosti sa područja Beograda.

“Djevojka je odustala od prijave. Oni su iz Beograda, borave u Zenici, iznajmili su stan. Prema onome kako su izjavili došlo je samo do manje prepirke”, saopštila je policija.

Kako piše portal“072info” par je prethodno prokockao veći iznos novca u kladionici, blizu 20.000 KM, što bi mogao biti mogući motiv za ovaj incident, prenosi Srpskainfo.

Na licu 29-godišnje djevojke bile su vidljive povrede, a cijeli slučaj prijavila je odgovorna Zeničanka koja je svemu svjedočila izlazeći iz marketa.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh