Crna hronika

Oglasila se policija o ubistvu bh. državljanina u Celju: Živio je sam, pucanj je bio smrtonosan, ubica je još na slobodi

Slovenska policija oglasila se povodom nasilne smrti 42-godišnjeg muškarca na području Žalca.

Kako su naveli, na preminulog je pucano iz vatrenog oružja, ali počiniocu još nisu ušli u trag. Objavili su da je riječ o stranom državljaninu koji je obavljao različite poslove u Sloveniji.

Kako je jučer objavio GPM, riječ je o E.D. porijeklom iz Ključa u Bosni i Hercegovini.

U saopštenju iz PU Celje, na njega je pucano iz vatrenog oružja, a prostrelna rana je bila smrtonosna. Živio je sam, a na mjestu nesreće je pokušana i reanimacija, no nije mu bilo spasa.

Policijski službenici nastavljaju sa intenzivnom istragom i analizom prikupljenih dokaza u cilju otkrivanja počinioca ovog krivičnog djela. Više detalja policija će otkriti narednih dana, kada će biti poznato više okolnosti slučaja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh