Crna hronika

Posljedice obilnih padavina: Stijena pala na kuću u Stocu

slijed obilnih padavina došlo je do odrona stijene s Komanjeg Brda na ulicu u Stocu, pri čemu je došlo do oštećenja dvije zaštitne ograde. Stijena je pala u dvorište obiteljske kuće, na sreću nema ozlijeđenih, ali je materijalna šteta velika.

Stolac - n1

Prema izvješću Operativnog centra civilne zaštite Hercegovačko-neretvanske županije objavljenom u nedjelju, polomljeno je više stabala, materijalna šteta je velika i nema ozlijeđenih osoba.

Iz Operativnog centra također navode da su na području Mostara i Čapljine u posljednja 24 sata vatrogasci imali više intervencija, najčešće su uklanjali stabla s ulica, a ispumpavali su i vodu iz obiteljske kuće u Strugama i iz stana u Mostaru.

Prema podacima Federalnog hidrometeorološkog zavoda, danas je u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme s kišom i pljuskovima, ponegdje praćenih grmljavinom. prenosi n1


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh