Crna hronika

Sarajlija iskočio iz vozila jer su ga suputnici tukli te zadobio povrede

Sarajlija P.J. (1998.) u srijedu je vozeći se iz Neuma prema Sarajevu iskočio iz vozila u mjestu Ostrožac i zadobio vidljive povrede po tijelu.

Jučer u 15,40 sati PS Jablanica obavještena je da se u mjestu Ostrožac nalazi osoba koja je zadobila povrede prilikom iskakanja iz vozila i da su osobe koje su bila sa njim u vozilu nastavili kretanje u pravcu Sarajeva.

Odmah su patrole policije izašle na lice mjesta i zatekle osobu P.J.(1998.) iz Sarajeva s vidljivim povredama po tijelu. On je izjavio da je prilikom povratka iz Neuma u vozilu “VW Golf IV“, koje je on koristio, vraćao se sa dvije osobe D.A. i Š.J. koje su ga tokom vožnje stalno udarale da bi u jednom momentu P.J. iskočio iz vozila, a D.A. nastavio kretanje u pravcu Sarajeva.

O svemu je upoznat Odjel krim. policije, saopćili su iz kantonalnog MUP-a, piše FENA.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh