Crna hronika

Nastradao pješak u Mostaru

Pješak M.M. (72), kojeg je jutros na magistralnom putu u Mostaru udario automobil, preminuo je u Kantonalnoj bolnici “Dr.Safet Mujić”.

Policija FBiH - 6yka.com

Kako je rečeno iz MUP-a HNK, muškarca je jutros u osam sati na magistralnom putu M-17 u naselju Mazoljice udario automobil golf 4 za čijim je volanom bio S.T. (21) iz Gacka.

Ekipa Hitne pomoći je odmah nakon nesreće povrijeđenog pješaka prevezla u mostarsku bolnicu, ali, uprkos naporima ljekara je od posljedica nesreće u 13 sati preminuo.

Uviđaj su na mjesta događaja su obavili pripadnici Policijske uprave Mostar i sa slučajem je upoznat dežurni tužilac HNK.

Kako prenose federalni mediji, prema prvim informacijama, kod vozača automobila nije utvrđeno prisustvo alkohola u krvi, kao ni prekoračenje dozvoljene brzine.

Više informacija biće poznato nakon što se obave sve zakonom predviđene radnje, pišu Nezavisne.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh