Crna hronika

DETALJI SMRTI DVOGODIŠNJAKAI! Smrznuto dijete našli pred kućom – mama i tata bili kod komšija

Dvogodišnji dečak preminuo je usled posledica smrzavanja, nakon što je izašao napolje da traži mamu i tatu

srbijadanas

Policija u Austriji istražuje sve okolnosti tragične smrti dvogodišnjeg dečaka, koji je preminuo u noći između srede i četvrtka od posledica smrzavanja.Telo deteta pronađeno je u četvrtak oko 5 sati ujutru na teritoriji opštine Urfar, a veruje se da je dvogodišnjak, koji je bio ostavljen sam kod kuće, izašao napolje da bi tražio roditelje.

Dečakova majka (31), koja je u poodmakloj trudnoći, i otac (27), otišli su kod komšija i ostavili dete bez nadzora. Sa sobom su poneli “bebifon” misleći da će tako znati ako se nešto dogodi. Međutim, bebifon nije registrovao da je dečak ustao iz kreveta i izašao napolje.

Nije poznato kako je i kom trenutku mališan napustio kuću. Ono što se zna jeste da su temperature u toku noći pale na -10 stepeni Celzijusa.

Roditelji su tek oko pet sati ujutru primetili da deteta nema i krenuli u potragu. Dete, koje nije davalo znake života, našli su maltene ispred kuće.

Hitna pomoć je odmah pozvana, ali za mališana nije bilo spasa.Policija ispituje sve detalje ovog događaja, a porodici se pruža posebna podrška,piše Srbijadanas


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh