Crna hronika

Bačena bomba pred ugostiteljski objekat u Sarajevu, oštećena dva vozila

Tom prilikom nije bilo povrijeđenih lica, a na objektu i dva parkirana putnička motorna vozila je pričinjena materijalna šteta

policija Sarajevo - Avaz

Kasno sinoć u 23.50 sati obaviještena je dežurna služba Pete PU da je u ulici Nikole Šopa, područje općine Ilidža, došlo do aktiviranja nepoznate eksplozivne naprave, ispred ugostiteljskog objekta vlasništvo Dž. A. iz Sarajeva.

Tom prilikom nije bilo povrijeđenih lica, a na objektu i dva parkirana putnička motorna vozila je pričinjena materijalna šteta.

O događaju je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a uviđaj na licu mjesta su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo. prneosi “Fokus“.

Policijski službenici nastavljaju rad na rasvjetljavanju navedenog krivičnog djela, te identifikaciji i pronalasku izvršioca.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh