Crna hronika

Dva migranta povrijeđena u tučnjavi u Srebreniku

Dva migranta povrijeđena su u tučnjavi koja se danas oko 15:30 sati dogodila u Srebreniku, a jedan od njih je prevezen u bolnicu u Tuzlu.

Tuča migranata / Ilustracija - Fokus.ba

Glasnogovornica Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona Amra Kapidžić za “Klix” je kazala da se incident dogodio u neposrednoj blizini autobuske stanice koja se nalazi u ulici Teritorijalne odbrane u Srebreniku.

Prema njenim riječima, dvije muške osobe, odnosno migranti, obratili su se za ljekarsku pomoć zbog zadobijenih povreda.

Precizirala je i to da je jedan od njih sanitetskim vozilom prevezen u Univerzitetski klinički centar u Tuzli gdje će biti podvrgnut sanaciji zadobijenih povreda, čiji stepen još uvijek nije utvrđen.

Koliko osoba je tačno učestvovalo u tučnjavi te koji su konkretni razlozi za nastanak incidenta bit će poznato nakon što policija obavi uviđaj.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh