Crna hronika

Dramatičan apel Sarajlije čiji prijatelj je otišao u Kinu: “Nikome se ne javlja”

Prijatelj Adnana Hodžića, koji izvjesno vrijeme boravi u Kini, javio se dramatičnim apelom, navodeći kako već duže vrijeme niko ne može da stupi u kontakt s njim.

Adnan Hodžić - Facebook

“Njegov brat se čuo s njim prije pet – šest dana, bio je nešto bolestan, kašljao, ne znam da li je to bila neka prehlada, virus. Pokušavao sam da pošaljem mejl Ambasadi Kine kod nas ovdje, međutim, nije ispravna adresa, tako da ću sutra otići direktno kod njih s njegovim bratom i u policiju”, rekao je Adnanov prijatelj.

On je naveo kako su svi zabrinuti zbog koronavirusa koji se pojavio u Kini, te kako se nadaju da je dobro.

“Nemamo s njim kontakt već duže vrijem, pa se brinemo. Nadamo se da nije ništa desilo, nikog ne želim nasekirati. Meni je stalo, drug mi je, znamo se cijeli život. On ima ovdje firmu, ali je otišao u Kinu da ugovori neke poslove. Međutim, ne javlja se ne odgovara na mejlove. Drago bi nam bilo da čujemo da je dobro samo”, rekao je zabrinuti prijatelj, prenosi “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh