Crna hronika

Teška nesreća kod Srpca: Probili ogradu na mostu i sletjeli u rijeku

Jutros oko tri časa na magistralnom putu Srbac – Nova Topola u selu Povelič došlo je do teške saobraćajne nezgode u kome su dva lica teško povrijeđena i hitno prebačena u Kliničko bolnički centar Banjaluka.

No image - Haber.ba

Do nezgode je došlo kada je putnički automobil Micubuši u punoj brzini iz nepoznatih razloga probio željeznu ogradu na mostu i sletio u riječicu Povelič.

banjaluka.com

Uprkos teškom oštećenju vozila, po pričanju očevidaca, jedno lice je sa vidnim povredama uspjelo samo izaći iz smrskanog vozila, dok su drugog oslobodili vatrogasci.

Povrijeđeni su kolima Hitne pomoći Doma zdravlja Srbac odmah odvezeni u banjalučki Klinički centar.

Uviđaj na mjestu nezgode obavili su pripadnici Policijske stanice Srbac, koji će izvještaj proslijediti Osnovnom javnom tužilaštvu Banjaluka.

Više detalja o ovoj saobraćajki “Banjaluka” nije mogla dobiti, jer u Policijskoj stanici Srbac nisu ovlašteni da daju informacije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh