Crna hronika

Tri osobe povrijeđene u tunelu na autoputu kod Sarajeva, saobraćaj obustavljen

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u poslijepodnevnim satima na autoputu A1 u tunelu Gaj u mjestu Lepenica nedaleko od Sarajeva povrijeđene su tri osobe.

No image - Haber.ba

U nesreći, koja se dogodila u 16:55 sati, su učestvovala dva motocikla i jedno putničko vozilo, a iz Operativnog centra MUP-a KS za “Klix” rečeno je da je više policijskih patrola upućeno je na mjesto nesreće, kao i ekipe hitne pomoći.

“Tri osobe su zadobile povrede i u toku je njihov transport prema Općoj bolnici “Prim. dr. Abdulah Nakaš” u Sarajevu. Stepen povreda još nije poznat”, rekao je za Klix.ba portparol MUP-a KS Mirza Hadžiabdić.

Iz BIHAMK-a je saopćeno kako je zbog saobraćajne nezgode koja se dogodila u tunelu Gaj, na dionici autoputa A-1 Vlakovo-Lepenica, na snazi obustava saobraćaja iz pravca Sarajeva.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh