Crna hronika

Detalji ubistva kod Cazina: Sulejman izrešetao sina Vernesa, drugi sin uspio pobjeći

Odmah po prijavi upućena je patrola koja je u dvorištu vlasnika imanja S. B. (75) zatekla osobu V. B. (53), koja nije davala znakove života.

Ubistvo u Cazinu - Cazin.net

Policija je došla do saznanja da je izvršilac ubistva S. B. Riječ je o ocu navedene osobe, koji je tom prilikom odmah uhapšen. Navedenom incidentu prethodila je svađa – kazali su u MUP-u USK.

S. B. je s pet hitaca iz vatrenog oružjem u predjelu vrata i grudnog koša pogodio V. B., a prethodno ga je tukao šipkom.

Izvor iz policije je potvrdio da je jučerašnja tragedija kulminacija svađe koja je trajala duže vrijeme.

Sin je bio konfliktna osoba, naginjao je malo selefijama. To je, nažalost, sada kulminiralo ovom tragedijom – kazao je izvor.

Na licu mjesta je, prema izjavama očevidaca, bio i drugi sin E. B., koji je uspio pobjeći s mjesta ovog strašnog zločina, prenosi portal “Krajina“.

Kako je potvrdio izvor iz policije, ubijen je Vernes Burzić, a u njega je pet hitaca ispalio otac Sulejman Burzić.

Saznaje se da Sulejman već 10 godina ne živi u kući u kojoj se danas dogodilo ubistvo, s obzirom na to da živi s drugom ženom.

Danas se vratio u kuću da uzme neke stvari, došlo je do svađe i on je tom prilikom uzeo pištolj, koji je uredno registriran za držanje i nošenje i nakon toga ispalio u Vernesa pet metaka – kazao je izvor iz policije.

Uviđaj na licu mjesta obavljaju pripadnici MUP-a USK.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh