Crna hronika

Tuzla: Muškarac koji je izvršio samoubistvo prethodno napao poštara

Muškarac je oštrim predmetom napao poštara, a kada su komšije alarmirale policiju, on se zatvorio u stan i prijetio da će se baciti.

Policija FBiH - Ilustracija/Twitter

Muškarac, čiji identitet još nije poznat, izvršio je danas skokom sa stambene zgrade u tuzlanskom naselju Sjenjak, potvrđeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona, piše “Oslobođenje“.

Kako je za Tuzlanski.ba potvrdila Amra Kapidžić, portparolka MUP-a TK, radi se o muškoj osobi koja je izvršila samoubistvo nakon što se bacila sa jedne zgrade u naselju Sjenjak, u Ulici Ismeta Mujezinovića.

Kapidžić dodaje da je muškarac koji je počinio suicid prethodno povrijedio poštara koji je prevezen na Odjel za hirurgiju u Univerzitetski klinički centar Tuzla gdje se ljekari još uvijek nisu izjasnili o stepenu njegovih povreda.

Muškarac je oštrim predmetom napao poštara, a kada su komšije alarmirale policiju, on se zatvorio u stan i prijetio da će se baciti. Nedugo zatim to je i učinio.

Na mjestu događaja službenici MUP-a TK obavljaju uviđaj, nakon kojeg će se znati više detalja o ovom nemilom događaju.

O svemu je obaviješten i dežurni kantonalni tužilac Tužilaštva Tuzlanskog kantona.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh