Crna hronika

Tijelo koje je pronađeno u Sarajevu pripada Ružici Bičvić

Nakon uviđaja kojim je rukovodio dežurni tužilac Tužilaštva Kantona Sarajevo na mjestu gdje pronađeno tijelo ženske osobe u naselju Bojnik, utvrđeno je da se radi o Ružici Bičvić za kojom se tragalo od 20. aprila.

GSS BiH - Radiosarajevo.ba

Prema riječima voditelj GSS Novi Grad Sarajevo Fahrudin Dobrača potvrđen je identitet.

Tijelo koje su jutros pronašli pripadnici Federalne uprave civilne zaštite je identificirano. Radi se o nestaloj Ružići Bičvić. Riječ je o prirodnoj smrti. Tu je i porodica nastradale…“, kazao je za “Radio Sarajevo” Dobrača.

Potraga je jutros intenzivirana, a u šumarku u ulici Mihaljevska pripadnici FUCZ-a pronašli su beživotno tijelo nepoznate osobe.

Potraga je jutros intenzivirana, a u šumarku u ulici Mihaljevska pripadnici FUCZ-a pronašli su beživotno tijelo nepoznate osobe, a kasnije je utvrđeno da je riječ o ženi koja je nestala 20. aprila na Dobrinji.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh