Crna hronika

Mladić iz Šekovića uhapšen zbog sumnje da je silovao djevojku

Policija u Šekovićima lišila je slobode mladića inicijala M.M. (2000.) iz te općine, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo silovanje. U saopćenju se precizira da je Policijskoj stanici Šekovići sinoć oko 22:50 sati prijavljeno da je na području Šekovića M.M. izvršio silovanje nad oštećenom. Po prijavi su postupili policijski službenici Policijske uprave […]

No image - Haber.ba

Policija u Šekovićima lišila je slobode mladića inicijala M.M. (2000.) iz te općine, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo silovanje.

U saopćenju se precizira da je Policijskoj stanici Šekovići sinoć oko 22:50 sati prijavljeno da je na području Šekovića M.M. izvršio silovanje nad oštećenom.

Po prijavi su postupili policijski službenici Policijske uprave Zvornik koji su izvršili uviđaj. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

Iz policije dodaju da nastavljaju s preduzimanjem mjera i radnji s ciljem kompletiranja i dokumentovanja predmeta, a sve dalje aktivnosti provodit će se pod nadzorom tužilaštva.

 


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh