Crna hronika

Dvojac koji se drogirao ispred mostarske osnovne škole dobio prekršajne naloge

Policijski službenici PS Mostar Centar izdali su prekršajne naloge (po 500 KM) osobama inicijala M.D. (1968.) iz Posušja i Ć.J. (1978.) iz Širokog Brijega, koje su na javnom mjestu konzumirale narkotička sredstva, doznaje se u četvrtak iz MUP-a HNK-a.

Policija FBiH - Nezavisne.com

Slučaj su dežurnoj službi PU Mostar prijavili građani.

Pored toga, objavljene su fotografije na nekim portalima da dvije osobe konzumiraju narkotička sredstva u blizini Osnovne škole Ilije Jakovljevića u gradskom naselju ‘Centar II’.

Policijski službenici PS Mostar Centar su poduzetim operativnim mjerama pronašli osumnjičene te nakon utvrđenog identiteta osoba postupili sukladno Zakonu o JRM.

PS Mostar Centar pojačao je policijske ophodnje u blizini osnovnih i srednjih škola, a sve u cilju suzbijanja nelegalne distribucije opojnih droga malodobnim osobama-učenicima, ističu iz MUP-a HNK, prenosi “Fena”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh