Crna hronika

NA KRUŽNOM TOKU: Glavnu tužiteljicu Tužilaštva Zapadnohercegovačkog kantona udario auto

Vesna Ćavar, glavna tužiteljka Tužilaštva Zapadnohercegovačkog kantona sinoć je u Mostaru zadobila teže tjelesne povrede kada je na nju, dok se kretala pješačkim prelazom na kružnom toku kod nekadašnje “Mljekare”, naletjelo vozilo mercedes, kojim je upravljao I.H. (24).

Vesna Cavar-Ljubuški.net

Na lice mjesta odmah je, nakon nezgode, stigla ekipa Hitne pomoći, koja je Ćavar prevezla u Sveučilišnu kliničku bolnicu (SKB) Mostar.

Utvrđeno je da je zadobila frakturu ruke, a kako nezvanično javlja “Avaz”, ona je jutros puštena na kućno liječenje i dobrog je zdravstvenog stanja, pišu “Nezavisne.com“.

U Tužilaštvu Hercegovačko-neretvanskog kantona je potvrđeno da je naređeno izuzimanje automobila u PU Mostar radi neophodnih vještačenja te da su preduzete sve neophodne mjere i radnje s ciljem potpunog rasvjetljavanja ove nesreće.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh