BiH

Nova godina u BiH: Ludi provod uz Halida, Vesnu Zmijanac, dvojicu Željka..

Svi organiziraju doček Nove godine – od hotela, restorana, klubova, a veliki broj posjetilaca, po pravilu, upravo okupe javni dočeci

Sarajevski bendovi
A šta će se u najluđoj noći dešavati u našoj zemlji? Godinama se u hotelu „Hills“ na Ilidži traži stolica više za doček Nove godine, razlog je Halid Bešlić, koji će i ove godine pjevati na istom mjestu. Podrška će mu biti Nikolina Kovač.

Što se gradskog dočeka tiče, tu će ljubitelji sarajevske pop-rok škole doći na svoje, jer su za ludi provod zaduženi „Zabranjeno pušenje“, „Crvena jabuka“, „Bombaj štampa“ i“ Letu štuke“.

U hotelu „Holiday“ goste će u 2024. uz pjesmu uvesti Nihad Alibegović, a Dženan Lončarević one koji se odluče za hotel „Europa“. U klubu „Coloseum“ pjevat će Neno Murić.

Slađana Mandić pjevat će u hotelu „Bjelašnica“, dok je na drugoj olimpijskoj ljepotici – Jahorini za ludu zabavu do zore zadužena Vesna Zmijanac. Ona se nakon nedavne operacije srca oporavila i opet pjeva kao u najbolja vremena.

Marija Šerifović u Zenici
Marija Šerifović zvijezda je javnog dočeka Nove godine u centru Zenice, a Tuzlu će Bajaga u Novu godinu uvesti u ritmu rokenrola. Mostarac Željko Samardžić će zabavljati Banjalučane na Trgu Krajine, a prvog dana 2024. na istom mjestu pjevat će Lepa Brena.

Gosti „Arena centra“ u gradu na Vrbasu veselit će se uz Acu Pejovića.

Mostarci i njihovi gosti uživat će u spektaklu koji najavljuje Željko Joksimović.

Adi Šoše uvest će Bišćane u novu 2024. godinu, a Travničane Duško Kuliš,piše Avaz

Kaya za zabavu do zore u “Radon Plazi”
U prestižnom sarajevskom hotelu „Radon Plaza“ na dočeku Nove 2024. godine pjevat će Katarina Ostojić Kaya.

– Posjetioce očekuje zabava do zore, najbolji provod u gradu, uz švedski sto, piće dobrodošlice… Cijena je 250 KM – poručuju iz ovog hotela.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh