BiH

SPASILI JE OD SIGURNE SMRTI! Autom sletjela u rijeku, KRAJ GODINE ĆE SLAVITI KAO DRUGI ROĐENDAN – žena hitno prebačena u Klinički centar

Zadnji dan stare godine, pamtiće pripadnici Policijske stanice Čelinac i Kotor Varoša.

Kola hitne pomoći - Telegrf.rs

Pred kraj noćne smene brzom akcijom spasili su ženu koja je autom sletela u reku Vrbanju.

Na kraju noćne smene policajci Radiša Stokanić i Radislav Glamočak primetili su vozilo u reci Vrbanji. Odmah su obavestili kolege u Policijskoj stanici Čelinac i Hitnu pomoć i započeli akciju izvlačenja vozila u kojem se nalazila povređena žena, prenosi RTRS.

– Spustili smo se uz obalu, i odmah obavestili policijsku stanicu, Hitnu pomoć i ljudi su odmah došli na lice mesta zajedno sa doktorkom – rekao je Radiša Stokanić, policajac.

Njegov kolega, Radislav Glamočak, dodaje da je prilikom lomljenja stakla doktorka ušla u vodu, i potvrdila da je žena koja je vozila u dobrom stanju i da nije bila životno ugrožena.

Reka i težak pristup mestu nesreće otežavali su izvlačenje povređene žene.

– Do dolaska Hitne pomoći uspeli smo da obezbedimo jedan čekić kako bismo došli do lica i da vidimo o čemu se radi – dodao je Dalibor Kostrešević policajac.

Prvu pomoć ukazali su lekari iz Hitne pomoći u Čelincu, nakon čega je žena prebačena u UKC Srpske.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh